top of page

Jobba hos Multiply

All Hands In

Multiply erbjuder en dynamisk och innovativ arbetsmiljö där du kan utveckla dina färdigheter och forma din karriär. Vi främjar mångfald, jämställdhet och personlig utveckling, vilket skapar en inkluderande och stödjande arbetskultur. Hos oss får du tillgång till förmåner som sjukvårdsförsäkring, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vi är en ledande aktör inom tekniksektorn med spännande projekt och möjligheter till teknisk excellens. På Multiply kan du vara med och forma framtidens innovationer oc h göra verklig skillnad.Du är välkommen att skicka in en spontan ansökan om att bli en del av vårt team, eller så kan du söka specifika uppdrag. Vi ser fram emot att höra från dig och möjligheten att arbeta tillsammans för att skapa framgång och innovation.

Välkommen till att bidra med Sveriges bästa arbetsplats.

 

Allt börjar med dig! 

ANSÖKAN

För att effektivisera din profilhantering, använd Multiplys CV-mall och kompetensmatris nedan. Vänligen skicka dessa dokument till join@multiply.se. Vi ser fram emot din ansökan och kompetensbedömning. Tack för samarbetet.

AWS/Data Cataloguing Architect

Stockholm, Sweden

Data Engineer

Stockholm, Sweden

Embedded Engineers

Stockholm, Sweden

Anchor 1

Vad gör Multiply unikt?

Vi är ett sammansvetsat team, som tillsammans hittar på roliga aktiviteter och tar hand om varandra. Alla medarbetare är unika, med samma värde oavsett bakgrund, nationalitet eller behov. Hos Multiply gör vi därför lite annorlunda. Vi har utöver de traditionella förmåner inget färdigt paket. Vi ser till dig som kollega, dina behov och hur vi kan vara den bästa arbetsgivaren och stöd, för att just du ska trivas och utvecklas. Det är vad som gör Multiply unikt! 

Multiply är en ledande aktör inom tekniksektorn med fokus på innovation och teknisk excellens. Vi arbetar med en mångfald av projekt inom olika branscher, inklusive fordon, finanssektorn, och vårt dedikerade team är vår största tillgång. Vi är stolta över att vara en arbetsplats som främjar mångfald, jämställdhet och personlig utveckling.

Hos Multiply får alla medarbetare möjlighet att utvecklas, bidra med kunskap och arbeta för kunder, som exempelvis H&M, Scania, Postnord.

Kunder där du gör skillnad!

bottom of page